Verzenden & retourneren

Verzending:
Is het artikel op voorraad, dan heeft u uw bestelling, indien besteld voor 22.00 uur, de volgende werkdag in huis.

Na de verzending ontvangt u een track&trace code, zodat u de de zending kunt volgen.

Indien u niet thuis bent, dan wordt er een dag later weer bezorgd.
Indien u dan weer niet thuis bent, dan ontvangt u bericht dat u de zending kunt ophalen bij een postkantoor en bij welk postkantoor."

Verzendkosten:
Al onze producten worden gratis verzonden

100% tevredenheidsgarantie:
Toch niet tevreden met uw bestelling? Laat het ons dan binnen 30 dagen weten. Dan krijgt u zonder problemen uw geld terug of kunt u het product omruilen.

Ruilen en terugbetaling:

Mocht het bestelde product niet aan uw wensen voldoen, dan dient u uiterlijk 14 dagen na ontvangst deze retour aan te melden d.m.v. het “heroepen/onbinding” formulier. Daarna heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk te retourneren.

Het product moet slechts in die mate worden uitgepakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. De portokosten van het retour zenden zijn in dit geval voor uw rekening.

Wij verzoeken u vriendelijk om eerst contact op te nemen met onze klantenservice 0318 - 514057 of via e-mail: klantenservice@mpplus.nl Houd uw bevestigingsmail bij de hand, als u met ons contact opneemt.

Het product dient teruggestuurd te worden in de originele verpakking indien redelijkerwijs mogelijk. Stuur het product onder vermelding van 'Retourzending' naar:

MPPLUS B.V.

P/a WSSN
Schoterhoek 2
2441 LD Nieuwveen

Nadat u de artikelen terug stuurt of aangegeven heeft de artikelen terug te willen sturen wordt het volledige aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terug betaald.