Verzenden & retourneren

Verzending:
Is het artikel op voorraad, dan heeft u uw bestelling, indien besteld voor 22.00 uur, de volgende werkdag in huis.

Na de verzending ontvangt u een track&trace code, zodat u de de zending kunt volgen.

Indien u niet thuis bent, dan wordt er een dag later weer bezorgd.
Indien u dan weer niet thuis bent, dan ontvangt u bericht dat u de zending kunt ophalen bij een postkantoor en bij welk postkantoor."

Verzendkosten:
Al onze producten worden gratis verzonden

100% tevredenheidsgarantie:
Toch niet tevreden met uw bestelling? Laat het ons dan binnen 30 dagen weten. Dan krijgt u zonder problemen uw geld terug of kunt u het product omruilen.

Ruilen en terugbetaling:

Mocht het bestelde product niet aan uw wensen voldoen, dan dient u uiterlijk 14 dagen na ontvangst deze retour aan te melden d.m.v. het “heroepen/onbinding” formulier.U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na het kenbaar maken van je herroeping heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

Daarna heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk te retourneren.

Het product moet slechts in die mate worden uitgepakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. De portokosten van het retour zenden zijn in dit geval voor uw rekening.

Wij verzoeken u vriendelijk om eerst contact op te nemen met onze klantenservice 0343 -769151 of via e-mail: [email protected] Houd uw bevestigingsmail bij de hand, als u met ons contact opneemt.

Het product dient teruggestuurd te worden in de originele verpakking indien redelijkerwijs mogelijk. Stuur het product onder vermelding van 'Retourzending' naar:

MPPLUS B.V.

Van der Leelaan 17
3941 RN Doorn

Zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping storten wij het volledige aankoopbedrag, inclusief de eventuele standaardkosten voor de heenzending, terug. Wel mogen wij wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben teruggekregen.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u oorspronkelijk heeft betaald. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.