Textiel waterdicht maken d.m.v. wassen 4 Flacons

Maak uw textiel door dit wasmiddel waterdicht, zo loopt u geen risico meer om nat te worden. Als u het door dit wasmiddel waterdicht maakt, dan is uw kleding ook beschermt tegen vuil. 4 flacons van 100 ml
Artikelnummer:
TEXWD1004
Levertijd:
Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Gratis bezorgd
€19,90
Incl. btw

Textiel waterdicht maken d.m.v. wassen

 

MP + waterdicht voor textiel is speciaal ontwikkeld om wol, katoen, linnen en alle andere (gemengde) weefsels water- en vuilafstotend te maken.

Het is onder andere te gebruiken om kinderkleding, regenkleding, skikleding, spijkergoed, meubelhoezen, tuinmeubelhoezen, tafellakens en dergelijke water-, en vuilafstotend te maken. 


Gebruiksaanwijzing textiel waterdicht maken: De te behandelen kleding dient altijd schoon te zijn.

Voor de handwasmethode wordt 6 liter water in een emmer gedaan waaraan 1 flacon van 100 ml waterdicht voor textiel moet worden toegevoegd.
Doe de te behandelen kleding in een emmer en wentel deze gedurende 15 minuten regelmatig om. Hierna de kleding spoelen met koud water, ophangen en laten drogen.

Indien er wordt gekozen om de kleding in de wasmachine te behandelen, dient het bontwasprogramma op 40°C zonder voorwas ingesteld te worden.
Voeg geen wasverzachter toe.
Start het programma en voeg na ongeveer 15 seconden MPPLUS waterdicht voor textiel via het wasmiddelbakje aan het stromende water toe.
Het programma geheel laten afwerken en de kleding op gebruikelijke wijze laten drogen. Bij voorkeur de kleding strijken voordat deze geheel droog is. Dit versterkt namelijk de werking van MPPLUS waterdicht voor textiel. Dit geldt zowel voor de handwas- als de machinewasmethode.

1 flacon van 100 ml is voldoende voor 2  kg kleding/textiel

Textiel waterdicht maken product 4 flacons worden gratis geleverd. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen