Textiel waterdicht maken d.m.v. wassen

Maak uw textiel door dit wasmiddel waterdicht, zo loopt u geen risico meer om nat te worden. Als u het door dit wasmiddel waterdicht maakt, dan is uw kleding ook beschermt tegen vuil. Inhoud 100 ml
Artikelnummer:
TEXWD100
Levertijd:
1-2 werkdagen
€3,90
Incl. btw

Textiel waterdicht maken d.m.v. wassen

 

MP + waterdicht voor textiel is speciaal ontwikkeld om wol, katoen, linnen en alle andere (gemengde) weefsels water- en vuilafstotend te maken.

Het is onder andere te gebruiken om kinderkleding, regenkleding, skikleding, spijkergoed, meubelhoezen, tuinmeubelhoezen, tafellakens en dergelijke water-, en vuilafstotend te maken. 


Gebruiksaanwijzing textiel waterdicht maken: De te behandelen kleding dient altijd schoon te zijn.

Voor de handwasmethode wordt 6 liter water in een emmer gedaan waaraan 1 flacon van 100 ml waterdicht voor textiel moet worden toegevoegd.
Doe de te behandelen kleding in een emmer en wentel deze gedurende 15 minuten regelmatig om. Hierna de kleding spoelen met koud water, ophangen en laten drogen.

Indien er wordt gekozen om de kleding in de wasmachine te behandelen, dient het bontwasprogramma op 40°C zonder voorwas ingesteld te worden.
Voeg geen wasverzachter toe.
Start het programma en voeg na ongeveer 15 seconden MPPLUS waterdicht voor textiel via het wasmiddelbakje aan het stromende water toe.
Het programma geheel laten afwerken en de kleding op gebruikelijke wijze laten drogen. Bij voorkeur de kleding strijken voordat deze geheel droog is. Dit versterkt namelijk de werking van MPPLUS waterdicht voor textiel. Dit geldt zowel voor de handwas- als de machinewasmethode.

Kosten voor verzendingen in Nederland
Bij bestellingen onder € 20,- betaalt u € 5,- verzendkosten. bij bestellingen boven de € 20,- betaalt u geen verzendkosten. 
Kosten voor verzendingen naar Belgie :
Bij bestellingen onder € 25,- betaalt u € 10,- verzendkosten. bij bestellingen boven de € 25,- betaalt u geen verzendkosten.   

Om verzendkosten te vermijden kunt u uw bestelling ook altijd combineren met andere artikelen, zodat het totale orderbedrag boven de € 20,00 (voor Belgie € 25,00) komt.

Textiel waterdicht maken product wordt dan gratis gelverd. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen